Over Sjoerd Vis

Ontspanning, verzorging en schoonheid hebben bij mijn werk prioriteit.

Iedereen is mooi en wij dragen daar graag aan bij.

Leuk je te ontmoeten! Een prachtige straat in het centrum van Amsterdam aan de rand van de Jordaan.. Openslaande deuren, huiselijke salon en hoog plafond. Sjoerd en Frank creëren hier samen een geweldige sfeer, bezitten beide over veel creativiteit en creëren hier de most fabulous BROWS, FACIALS & NAILS! Wij maken een feestje van jouw bezoek! Jarenlange expertise, enorme passie voor het vak, wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen onszelf. Precisie, service en creativiteit is onze prioriteit. Wij zorgen voor je, eindelijk even een moment waarbij je even niet hoeft na te denken. Wij kijken naar jouw natuurlijke schoonheid en gaan die met onze behandelingen accentueren.

Meet Sjoerd

Mijn naam is Sjoerd Vis en actief sinds 1979. Door de vele werk ervaringen zoals call center medewerker, drag, kapper, visagist en mijn opleiding fysiotherapie en schoonheidsspecialist ben ik meer in mijzelf gaan geloven. Als gezellige Brabander ben ik naar Amsterdam verhuisd voor mijn werk bij Rob Peetoom. Dit was een fantastische plek om veel te leren en te genieten van de mooie stad Amsterdam.

Nadat ik hier mijn anker, mijn man Frank heb leren kennen is het leven alleen maar leuker geworden. Wij hebben dan ook sinds een aantal jaar onze eigen salon. Een plek waar je volledig verzorgd kan worden.

Genoeg over mij, ik hoop je snel te zien!

Meet Frank

Wat leuk dat je er bent, ik ben Frank en was vooral op de achtergrond werkzaam van de salon. Sinds 2018 ben ik ook in de salon werkzaam en verzorg de manicure en pedicure.

……

Meet Gabi

Dag lieve dame of heer. Mijn naam is Gabi Balázs  en vind het erg leuk dat ik het team van salon SJOERD VIS aanvul. Inmiddels ben ik meer dan 20 jaar werkzaam in het vak! Houd ervan mij hierin volledig te verdiepen en ontwikkelen. Met kennis, aandacht en liefde voor de huid en de mens erachter zet ik mij in! Dat wij niet allemaal hetzelfde zijn vind ik juist zo mooi. Jouw uiterlijke eigenheid bewaren, deze accentueren en verzorgen is wat mij drijft. Tot gauw!

Meet Carmen

Hoi! Ik ben Carmen en ik ken Sjoerd en Frank al sinds 2009, ik was toen 8.

Ik heb altijd al een passie gehad voor beauty. In 2020 ben ik begonnen met een opleiding permanente make-up na een eerdere opleiding mode en binnenhuis architectuur te hebben afgerond.

Sjoerd heeft me de kans gegeven om bij hem stage te lopen en heb ik nog heel veel meer geleerd dan alleen permanente make-up.

Inmiddels ben ik fulltime aangenomen en creëer ik met veel passie mooie wenkbrauwen, wimpers en nagels.