14 - 01 - 2019

Bindweefselmassage voor thuis.

Wil je echt het verschil maken in anti-ging huidverzorging?

Enkele jaren geleden heb ik een training ontdekt van fysiotherapeut Inge Deceuninck. Mijn interesse werd gewerkt omdat ik zelf de opleiding fysiotherapie heb gevolgd, en hierdoor weet hoe effectief een bindweefselmassage kan zijn. Alleen Inge ging zelfs nog iets dieper in de materie dan de gebruikelijke bindweefselmassage.

Ik ben toen afgereisd naar Italië, Cortona en heb daar een 5-daagse training gevolgd. Haar focus lag op het natuurlijk liften van de huid. Hier heb ik toen een vernieuwde en professionele manuele techniek geleerd, de Naturel Face Liften Methodiek. Dit is een bindweefselmassage waarbij ook de aandacht op de spieren ligt. Dit is anders dan de ‘gewone’ bindweefselmassage. Deze techniek heb ik eigen gemaakt en wordt nu bij iedere gezichtsbehandeling in mijn salon toegepast.

Doordat ik enorm geloof in een bindweefselmassage, en wat het kan betekenen voor je huid. Bedacht ik mij jaren geleden al, hoe fantastisch het zou zijn als mijn lieve dames en heren dit thuis zouden toe kunnen passen. En een van de reden waarom ik naar Italië ben gegaan, is omdat Inge ook de training gaf om het jou thuis te leren. Dit heeft ze SCULP genoemd. SCULP is een oefen- en massagetechniek voor je gezicht, hals en decolleté die je zelf, in combinatie met producten, dagelijks zelf mag toepassen.

Wat er dan vervolgens gaat veranderen in je beauty routine, is het aanbrengen van je alleen al je lotion. Dit wordt intensiever en met de doelgerichte massage aangebracht. Dit mag je vervolgens ook doen met je oog-, gezichts- en halscrème. Het kost geen extra tijd, maar wel veel meer resultaat. En daarom vertel ik al mijn lieve clienten telkens welke grepen het verschil kunnen maken. Bij ieder bezoek probeer ik je één bindweefselmassage greep te leren. Zodat je niet alleen een fantastisch resultaat hebt als je mijn salon verlaat, maar ook écht het resultaat behoud!

Ik hoop je snel te mogen ontvangen bij mij in de stoel.

Liefs,

Sjoerd